Karakuyu Ortaokulu

Vizyon: Araştırmaya ve sorgulamaya dayanan, yenilikçi, yaratıcı öğretim yaklaşımlarıyla öğrencilerin düşünsel ve üretken güçlerini tam anlamıyla kullanan, hayat boyu öğrenmenin önemine inanan, onları yaşama hazırlayan, motivasyonu yüksek bireyler olarak gelişimlerini sağlamak.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkelerine sahip,Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi üzerine çıkarmayı başaran, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek

Başarılar: 0

Saatler: 08:40 - 15:15 08:40 - 12:05 Sabah Dersleri 12:05 - 12:45 Öğle Arası 12:45 - 15:15 Öğleden Sonrası
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İnilizce
Servis Bilgisi: Farklı Köy ve Mahallelerden 2 servis ile Taşımalı Gelen Öğrencilerimiz Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (232) 866 2001

WEB - https://torbalikarakuyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karakuyu Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad. No21 Torbalı/İZMİR

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Bağlı bulunduğumuz Torbalı ilçesine uzaklığımız 11 km´dir. Karakuyu Beldesi Torbalı´nın kuzeydoğusunda yer alır.Beldemiz ovalık olup oldukça verimli topraklara sahiptir.Kuzeyinde Karakızlar Köyü, doğusunda Dirmil Köyü, güneydoğusunda Çamlıca Köyü, batısında Çapak Köyü, kuzey batısında Saipler ve Bozköy bulunmaktadır.Halkın temel geçimi zeytinciliktir. Beldemizde mermer, tekstil, zeytinyağı fabrikası, bal ve porselen fabrikaları bulunmaktadır.

Adres - Karakuyu Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad. No21 Torbalı/İZMİR

Ulaşım İzmir büyükşehir belediyesi toplu taşıma araçları (Eshot) ile düzenli olarak yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 11 km mesafededir.